Huidverzorging

Wees lief voor je huid! 

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Ze beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, gaat uitdroging tegen en houdt onze lichaamstemperatuur op peil.

Omdat de huid veel te lijden heeft van o.a. zonlicht, luchtvervuiling, centrale verwarming, airconditioning en slechte levensstijl moet de huid goed verzorgd worden wil je vroegtijdige huidveroudering tegen gaan. 

De juiste verzorging begint thuis door dagelijks de huid goed te reinigen, voeden en beschermen.

Laat je bij Susan Skin and More adviseren voor de juiste producten voor thuis. 

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een huidanalyse plaats en wordt er gevraagd naar uw wensen en verwachtingen. Vanuit deze werkwijze kan ik u het beste een behandelplan op maat adviseren.

Bij Susan Skin And More wordt gewerkt met de volgende 3 methodes. Deze kunnen ook gecombineerd worden voor het beste resultaat! 

  • Op de huid (Epidermaal) van een standaard behandeling tot een excellence behandeling met hoogwaardige kwaliteitsproducten die uw huid in topconditie houdt.
  • In de huid (Intradermaal) met microdermabrasie of Inspira Med fruitzuurpeelingen
  • Door de huid(Transdermaal) door middel van Seyo TDA, verjonging die onder de huid begint. 

Mijn uitgangspunt is om samen met u uw huid in topconditie brengen en te houden, een huid die alle seizoenen kan doorstaan, dit in combinatie met ontspanning en persoonlijke aandacht.